Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A veszélyjelzésükben azt írták: este, késő este átmenetileg megszűnhetnek a zivatarok, de éjszaka, péntek hajnalban kelet felől zivataros csapadékrendszer érheti el az Alföld északi részét, az Északi-középhegység térségét - idézi az MTI.

Továbbra is labilis levegő tölti ki a Kárpát-medence nagy részét, emiatt záporokkal, zivatarokkal tarkított időre számíthatunk a hét további részében is.

Pénteken - kiemelten az Alföld északi részén és az Északi-középhegységben - késő délután, este intenzívebb zivatarok kialakulása várható. A zivatarokhoz helyenként felhőszakadás, viharos szél, jégeső társul. Északkeleten ugyanakkor néhol heves zivatar is valószínű, 80-90 kilométer/órát meghaladó szélrohammal, nagy méretű jéggel, 50 millimétert meghaladó csapadékkal.

Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére a heves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt is másodfokú figyelmeztetést adtak ki.

Emellett a zivatarveszély miatt elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom és Nógrád megyére.

Budapestre, Pest, Békés, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyére a felhőszakadás miatt is kiadták az elsőfokú figyelmeztetést.