Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombat estétől észak felől megvastagszik a felhőzet, reggelre erősen felhős vagy borult lesz az ég. Az éjszaka második részétől az északi megyékben néhol kisebb eső is előfordulhat. A délnyugati, nyugati szél olykor megélénkül, hajnaltájt északnyugaton megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +7 fok között valószínű, a szelesebb Észak-Dunántúlon lesz enyhébb az idő.

Vasárnap az erősen felhős vagy borult ég mellett inkább csak rövidebb napos időszakok fordulhatnak elő, majd késő délutántól délnyugat felől átmenetileg szakadozik, vékonyodik a felhőzet. Reggel, délelőtt az északi tájakon kisebb eső előfordulhat, majd délutántól az ország északkeleti felében már elszórtan valószínű eső, záporeső. A többfelé élénk délnyugati, nyugati szél a nap első felében főként az északi megyékben, később már egyre többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Az esti, késő esti óráktól az északnyugatira forduló szelet már egyre több helyen kísérik viharos lökések. A hőmérséklet hajnalban -2 és +7 fok között alakul, a szelesebb északnyugati tájakon lesz enyhébb az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között valószínű.

Hétfőn fokozatosan csökken a felhőzet, de a nyugati, délnyugati tájak felhősebbek maradnak, másutt a gyorsan vonuló gomolyfelhők mellett napos idő várható. Reggelig több, napközeben egyre kevesebb helyen várható eső, zápor, délutánra mindenütt megszűnik a csapadék. Az északnyugatira, nyugatira forduló szél nagy területen erős vagy viharos lesz, az éjszaka során az északi megyékben, kiváltképp a magasabban fekvő vidékeken erősen viharos széllökések is lehetnek. Délután mérséklődik a szél, és este nyugaton már délnyugatira fordul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között valószínű.

Kedden a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk, emellett azonban délutántól fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Napközben csapadék nem valószínű, estétől északon helyenként eső, zápor már lehet. A délnyugati szél élénk vagy erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű, délnyugaton lesz a melegebb.