Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Péntek este túlnyomóan derült vagy kissé felhős lesz az ég. Csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél általában mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 11 és 17 fok között alakul.

Szombaton napos, csapadékmentes időre számíthatunk, a Dunántúlon kevés, ettől keletebbre viszont több gomoly- és fátyolfelhő zavarhatja a napsütést. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között várható.

Vasárnap derült, száraz idő lesz. A délnyugati, déli szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között várható.

Vasárnapra az OMSZ elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyékre a hőség miatt - vagyis a napi középhőmérséklet 25 Celsius fok felett valószínű.

Hétfőn kezdetben derült lesz az ég, majd a déli óráktól északnyugaton, késő délutántól másutt is megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csapadék nem várható. A délnyugati, déli szelet többfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 37 fok között valószínű.

Kedden délkeleten többnyire kevés marad a felhő, napos az idő, másutt a megnövekvő gomolyfelhőzet mellett számíthatunk több-kevesebb napsütésre. Elszórtan - főként délnyugaton, nyugaton és északkeleten - várható zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél többfelé megerősödik, zivatar környezetében viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 35 fok között valószínű, délkeleten lesz napközben a legmelegebb.