Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombat estig a Dunántúl nagy részén erősen, másutt változóan felhős lesz az ég, főként a Dunántúlon alakulhat ki néhol kisebb eső, zápor. Az eleinte még élénk északi szél estére mindenütt mérséklődik. A hőmérséklet késő este -2 és +6 fok között valószínű. Éjszaka elsősorban a Dunántúlon néhol kisebb eső, záporeső előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +5 fok között alakul, az északkeleti tájakon lesz a fagypont alatti hőmérséklet.

Vasárnap közepesen és erősebben felhős időszakok és területek egyaránt lesznek, helyenként kisebb eső előfordulhat. Többfelé megélénkül a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +5 fok között valószínű, északkeleten lesz a fagypont alatti hőmérséklet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 9 és 16 fok között alakul, de északkeleten helyenként csak 6, 8 fok lesz.

Hétfőn napközben változóan felhős időre számíthatunk többórás napsütéssel, számottevő csapadék nélkül. Késő délutántól nyugat felől erős felhősödés kezdődik, és estétől a Dunántúlon már egyre több helyen valószínű eső, zápor. Sokfelé lesz erős, helyenként viharos a déli, délnyugati szél, mely a Kisalföldön este északnyugatira fordul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +9, fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén többnyire 13 és 20 fok között valószínű, de elsősorban az Alpokalján 20 fok fölé is felmelegedhet a levegő.