Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A számítások szerint hó vagy havas eső (lehet egyszerre is) formájában érkezhet az északkeleti tájakra. A hidegben a hó meg is maradhat, de a legtöbb helyen lepel, 1-2 centiméternél vastagabb hóréteg nem várható a meteorológusok szerint.

Túlnyomóan borult, párás időre van kilátás, csak szombat késő délutántól, estétől kezd el északnyugat, észak felől szakadozni, csökkenni a felhőzet. Szitálás, a fagyos tájakon ónos szitálás előfordulhat.

Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +2 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton -1 és +5 fok között várható.

Vasárnap elsősorban a nyugati, délnyugati megyékben számítani lehet hosszabb-rövidebb napos időszakokra, hazánk északkeleti felén inkább erősen felhős, illetve borult idő lesz a jellemző. Az ország nagy részén nem valószínű számottevő csapadék, de főleg az északi és keleti megyékben szórványosan előfordul hózápor, kisebb havazás, néhol havas eső, elvétve esetleg ónos eső. Az északnyugati szél főként az Észak-Dunántúlon megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -6 és +1, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között várható.