Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök éjjel megnövekszik a felhőzet, reggel már túlnyomóan borult idő várható. Többfelé számíthatunk csapadékra: kezdetben mindenütt esőre, majd hajnaltájt a Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében havas esőre, a hegyekben havazásra is. A délnyugati szél fokozatosan északnyugatira, északira fordul, időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5 fok között valószínű.

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd a nap második felétől északnyugat felől jelentősen csökken a felhőzet. Délelőtt még többfelé várható eső, havas eső, főként a hegyekben hó, majd a csapadék egyre keletebbre szorul, és estére a legtöbb helyen megszűnik. Az északnyugati, északi szél megélénkül, a Dunántúlon és középen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 2 és 6 fok között alakul, de az ország északnyugati felén már reggel beáll a maximum.

Szombaton többnyire fátyolfelhős, napos időre számíthatunk, majd délután délnyugat felől fokozatosan megvastagszik a felhőzet, és délen elszórtan havazás, hószállingózás várható. Többnyire mérséklet marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között várható.

Vasárnap eleinte többnyire erősen felhős idő várható, majd főként északon, és nyugaton szakadozottabb lesz a felhőzet. Elsősorban délen és keleten számíthatunk szórványosan havazásra, hószállingózásra. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +3 fok között várható.