Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdára virradó éjszaka derült, száraz idő várható. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 14 fok között alakul, de az Északi-*középhegység völgyeiben hűvösebb lesz.

Szerdán derült, napos idő várható, csapadék nem lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkül meg helyenként a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 14 fok között valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben hűvösebb is lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.

Csütörtökön a sok napsütés mellett helyenként erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között várható.

Pénteken napos időre számíthatunk általában kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem várható. Az északkeleti, keleti szelet több helyen élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul - írják a meteorológusok.