Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnapra virradó éjszaka túlnyomóan derült lesz az ég, de ismét párássá válik a levegő, és több helyen köd is képződik. A ködös tájakon gyenge szitálás előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalra többnyire 1 és 9 közé hűl le a levegő, de a magasabb hegyekben enyhébb lehet a hajnal.

Vasárnap a köd a déli órákig nagyrészt feloszlik, ezt követően derült, napos, száraz időre számíthatunk, de helyenként tartósabban megmaradhat a köd. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 9 fok között alakul, de a magasabb hegyekben enyhébb lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 18 és 23 fok között valószínű, de a tartósabban ködös tájakon kissé hidegebb is lehet - írják a meteorológusok.

Hétfő éjszaka főként az Alföldön köd képződik, amely napközben feloszlik. Eközben észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg az északi megyékben helyenként már eső, záporeső is előfordulhat. Megélénkül, néhol megerősödik az északias irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 11 között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 23 fok között valószínű, az alacsonyabb értékek északon, északnyugaton, a magasabbak délkeleten várhatóak.

Kedden többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. Az északias irányú szél élénk, néhol erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között valószínű, délen lehet a melegebb.