Csütörtökre virradó éjszaka az ország túlnyomó részén borongós, párás, helyenként ködös idő várható néhol zúzmarával. A ködös tájakon hószállingózás, esetleg ónos szitálás előfordulhat. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz, mindössze a Fertő-tó környékén kísérhetik élénk, esetleg erős lökések a déli, délkeleti szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -7 fok között alakul, de a hófödte tájakon ennél hidegebb is lehet.

Csütörtökön az ország nagy részén borongós, párás, helyenként ködös idő várható, a magasabban fekvő helyek mellett nagyobb eséllyel a délkeleti vidékeken lehetnek hosszabb-rövidebb napos időszakok. Néhol hószállingózás, esetleg ónos szitálás előfordulhat. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz, mindössze a Fertő-tó környékén kísérhetik élénk, esetleg erős lökések a déli, délkeleti szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -7 fok között alakul, de a hófödte tájakon ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire +1 és -4 fok között várható, de a naposabb vidékeken ennél jóval magasabb értékeket is mérhetnek.

Pénteken az ország túlnyomó részén borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, inkább csak délutánól délen szakadozhat fel a felhőzet. Elszórtan alakul ki ónos szitálás, hószállingózás. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire +1 és -4 fok között várható - írják a meteorológusok.