Szerdára virradó éjszaka felhőtlen, csapadékmentes idő várható. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalra általában -2 és +4 fok közé csökken a hőmérséklet. A fagyzugokban ennél kissé hidegebb, míg a belvárosi részeken és a magasabban fekvő helyeken enyhébb is lehet a hajnal.

Szerdán felhőtlen, csapadékmentes idő várható. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, csak Sopron körül élénkülhet meg a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +4 fok között alakul. A fagyzugokban ennél kissé hidegebb, míg a belvárosi részeken és a magasabban fekvő helyeken enyhébb is lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között valószínű.

Csütörtökön felhőtlen, száraz idő lesz. A változó irányú szél csak az északi tájakon élénkülhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és 6 között várható, de a fagyzugos helyeken ennél pár fokkal hidegebb, míg a magasabban fekvő helyeken, vízpartokon, városokban pár fokkal melegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között várható.

Pénteken egy gyenge hidegfront hatására a többórás napsütés mellett átmeneti felhőzet-növekedésre, a Dunántúlon egy-egy futó záporra, élénk, északkeleten erős északias szélre számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 24 fok között valószínű. Talajmenti fagy még nem zárható ki - írják a meteorológusok.