Szerdára virradó éjszakára kiderül az ég, és holnap túlnyomóan napos időre készülhetünk kevés fátyol- és gomolyfelhőzettel. Csapadék nem lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között alakul, de néhol fagypont alatti értékek is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán jobbára 16 és 20 fok között alakul.

Csütörtökön többnyire derült vagy gyengén gomolyfelhős, napos idő ígérkezik, csapadék nem lesz. A keleti, északkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között valószínű, de a fagyzugokban gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között várható.

Pénteken a reggeli órákra észak felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, szűrt napsütés várható, de emellett gomolyfelhők is képződhetnek. Csapadék nem várható. A déli, délnyugati szelet többfelé élénk lökések is kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között valószínű - írják a meteorológusok.