Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökre virradó éjszaka derült vagy gyengén felhős idő várható, csapadék nem lesz. Hajnalra a Dunántúlon párásság, átmeneti ködfoltok képződhetnek. Gyenge lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 19 fok között alakul, északon, északkeleten lesz a hűvösebb, délnyugaton pedig enyhébb az idő.

Csütörtökön az ország nagyobb részén a sok napsütés mellett többnyire csak kevés gomoly- és fátyolfelhő lehet az égen. Ugyanakkor a Dunántúl nyugati felében erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, arrafelé elszórtan alakulhat ki záporeső, zivatar, lokálisan felhőszakadás. Az Észak-Dunántúlon megélénkül a déli szél, zivatar környezetében átmenetileg viharossá fokozódhat a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 19 fok között alakul, északon, északkeleten lesz a hűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között valószínű.

A Balaton és a Velencei-tó térségében gyenge vagy mérsékelt, estig és az éjszaka nagy részében változó irányú, majd a hajnali óráktól keletről nyugat felé haladva egyre többfelé északkeleti irányú légmozgás várható. Kissé felhős vagy derült, száraz időjárásban lesz részünk. A hajnali órákban a térség nyugati részén helyenként párássá válhat a levegő. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet vízparton 19, másutt 17, 18 fok körül alakul.

A Balaton Siófoknál 27,5, a Velencei-tó Agárdnál 25 fokos.

Pénteken az északkeleti országrészben kevesebb felhő, több órás napsütés várható, másutt a sok magasszintű felhő mellett erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés. Északkeleten néhol, máshol több helyen számítani lehet záporesőre, zivatarra, nyugat felé haladva növekvő eséllyel. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, az Észak-Dunántúlon lehetnek élénk, zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 32 fok között valószínű. A Dunántúlon lesz napközben a hűvösebb idő - írják a meteorológusok.

Szombaton északkeleten gyengébb, másutt erőteljesebb gomolyfelhő-képződés várható. Az északkeleti tájakon néhol, máshol több helyen előfordul záporeső, zivatar. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 19, a maximum-hőmérséklet 25, 32 fok között valószínű. Napközben északkeleten lesz a melegebb idő.