Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdára virradó éjszaka a Dunántúlon derült vagy gyengén felhős lesz az ég, keleten változóan, néhol erősebben felhős területek is lesznek. Északkeleten helyenként gyenge eső lehet. Néhol párássá válik a levegő, foltokban köd képződhet. Általában az északnyugati, nyugati, a Tiszántúlon a délnyugati szelet kísérhetik élénk, néhol erős széllökések. A hőmérséklet hajnalban 6 és 14 fok között alakul.

Szerdán a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk, legfeljebb északkeleten fordulhat elő kisebb eső, zápor. A Dunántúlon az északnyugati, nyugati, keleten a délnyugati szél több helyen megélénkül, néhol meg is erősödik, majd délután mindenütt mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 14 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul.

Csütörtökön gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég. Elvétve alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. Az északi, északnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között alakul.

A kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés, csapadékmentes idő várható. Az északnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 26 fok között alakul - írják a meteorológusok.