Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdára virradó éjszaka keleten, északkeleten átmenetileg nagyobb területen szakadozhat, csökkenhet, ugyanakkor a Dunántúlon délnyugat felől ismét vastagodni kezd a felhőzet. A nyugati megyékben már egyre több helyen fordulhat elő eső. Párás, helyenként ködös lesz a levegő. A keleti szél élénk, az Észak-Dunántúlon és a Dél-Alföldön néhol erős lesz, de a Tiszántúlon és a nyugati határ közelében lehetnek szélcsendes tájak is. A hőmérséklet hajnalban -3 és +4 fok között alakul, fagypont alá főleg a kevésbé felhős északkeleti megyékben hűlhet a levegő.

Szerdán délnyugat felől tovább vastagszik a felhőzet, legkésőbb az északkeleti megyékben, arrafelé a nap első felében többórás napsütésre lehet számítani. Egyre többfelé ered el az eső, amely délutántól az Alpokalján, estétől már a Bakonyban is havas esőbe, havazásba válthat helyenként. Élénk, néhol erős lökések is kísérhetik a keleti, délkeleti szelet, amely holnap délután az Alpokalján északira fordul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jobbára -3 és +4 fok között alakul, fagypont alá a kevésbé felhős északkeleti harmadban hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet a nyugati megyékben 2 és 5, másutt 5 és 10 fok között valószínű.

Csütörtök éjjel, reggel még túlnyomóan borult időre számíthatunk, majd napközben vékonyodik, főleg nyugaton néhol időnként felszakadozhat a felhőzet, ott ködfoltok képződhetnek. Éjjel, reggel többfelé, napközben már egyre kevesebb várható eső, zápor. Főként az Alpokalján, a Dunántúli- és az Északi-középhegység vonalában havas eső, hó is hullhat. Általában mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul.

Pénteken többnyire borult, párás, helyenként ködös időre számíthatunk. Több helyen várható szitálás, kisebb eső, főleg északon, északnyugaton a hegyekben néhol havas eső, hószállingózás is előfordulhat. Az Észak-Dunántúlon helyenként megélénkül a délkeleti, keleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul - írják a meteorológusok.