Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szitálás, vasárnap elsősorban keleten kisebb eső előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de vasárnap az északi, északnyugati szél északon helyenként megélénkülhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -1 és +4 Celsius fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 3 és 7 fok között alakul.

Ez a helyzet Európában

Szárazföldünk nagy részének időjárását egy többközéppontú ciklon alakítja. Hatására Izlandtól a Brit-szigeteken és Németországon át egészen az Appennini-félszigetig többnyire erősen felhős vagy borult az ég, többfelé esik az eső, helyenként havazik.

Ugyanakkor Oroszország fölött anticiklon helyezkedik el. A magasnyomás területén szintén sok a felhő, csak helyenként napos az idő, és elsősorban az anticiklon peremén fordul elő havazás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kontinensünk északkeleti részén többnyire -3 és -10, az Ural előterében -11, -15 fok között változik, ettől délnyugat felé haladva egyre enyhébb az idő, a Pireneusi-félszigeten már általában 15 és 20 fok közé melegszik fel a kora délutáni órákra a levegő. Vasárnap estig a Kárpát-medence időjárásában lényeges változás nem valószínű - olvasható az előrejelzésben.