Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök délelőtt észak felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet - a legtöbb felhő északkeleten lesz. A Nyugat-Dunántúlon elszórtan, az ország északkeleti harmadában szórványosan, a kettő között csupán helyenként várható záporeső, zivatar, amelyeket viharos széllökés, jégeső, lokálisan felhőszakadás kísérhet - írja előrejelzésében a Országos Meteorológiai Szolgálat.

A nyugati, északnyugati szél zivatartól függetlenül is több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 17 és 22 fok között alakul, de a magasabban fekvő helyeken, illetve a nagyobb városokban ennél melegebb lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 31 és 36 fok között alakul, de egy-egy helyen 37 fok sem kizárt.

Délután helyenként kialakulhat zivatar, keleten és nyugaton néhol a középső területeken egy-egy, amelyek környezetében viharos (60-80 kilométer/óra) széllökés előfordulhat. Délután keleten egy-egy heves zivatarra van esély kisebb területen 90-100 km/h feletti széllökés, kis területen nagy méretű jéggel (2-3 centiméter feletti átmérővel), illetve kis területen átmeneti felhőszakadás kíséretében.

Pénteken napos időre számíthatunk, keleten helyenként több gomolyfelhővel. Csapadék nem várható. Az északi szelet élénk vagy erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.