Kedd este túlnyomóan derült lesz az ég, de északnyugaton kissé megnövekszik a felhőzet. A Kisalföldön egy-egy zápor, esetleg zivatar kialakulhat. A késő estétől a Dunántúlon a szél északnyugatira, északira fordul, megerősödik, a Kisalföldön néhol viharossá fokozódik. A késő esti 20, 26 fokról hajnalra 15 és 22 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szerdán az ország északnyugati felén a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők lesznek, másutt többnyire derült, napos időre számíthatunk. Főként északon, északnyugaton alakulhat ki néhol zápor, zivatar. (Napközben az Északi-középhegység térségében, estétől északon lehet zivatar.) Többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északnyugati, északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 25, keleten 35 fok körül alakul.

Csütörtökön az ország északnyugati, északi felén hosszabb erősen felhős időszakok is lesznek, és arrafelé elszórtan, délebbre - ahol a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk - legfeljebb néhol lehet zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél élénk, északkeleten néhol erős lesz, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 32 fok között alakul.

Pénteken nagyrészt napos időre számíthatunk, többnyire kevés, nyugaton esetleg több fátyol- és gomolyfelhővel. Legfeljebb nyugaton fordulhat elő néhol futó zápor. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27, 33 fok között várható.

Szombaton sok lesz a napsütés, már inkább csak délnyugaton, nyugaton lehet néhol zápor, zivatar.  A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 33 fok között várható.