Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombat éjjel az ország északkeleti harmadán továbbra is erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, arrafelé időszakosan eső, szitálás előfordulhat, másutt változóan felhős lesz az ég, csapadékra kicsi az esély. A nyugatias szelet helyenként élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul - írja országos előrejelzésében az OMSZ a met.hu-n.

Vasárnap az ország nagy részén változó felhőzetre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel, és csapadék sem valószínű, vagyis véget ér az elmúlt időszak árvizeket hozó időjárása. Az északkeleti, keleti tájakon azonban délelőtt még borult marad az idő, és gyenge eső, szitálás is előfordulhat, majd délutántól már ott is elkezd szakadozni a felhőzet, és csökken a csapadék esélye. Az északnyugati, nyugati szelet napközben több helyen élénk lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 15 fok között várható, délnyugaton, délen lesz enyhébb az idő.

A csapadékos időt okozó légörvény távolodik tőlünk, mögötte pár fokkal hidegebb levegő áramlik fölénk, ezért azoknál, akiknek a neuro-hormonális rendszere nem működik "olajozottan", hidegfront jellegű tünetek jelentkezhetnek. Ilyen lehet a fejfájás, migrén, nehézkes gondolkodás, vérnyomás csökkenése. A közlekedésben résztvevők fokozottabban figyeljenek! - figyelmeztet humánmeteorológiai értékelésében az Országos Meteorológia Szolgálat.

Hétfőn változóan felhős idő, többórás napsütés várható. Főleg hajnalban, reggel várhatóak pára- és ködfoltok. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul.

Kedden jobbára gyengén felhős, napos idő valószínű csapadék nélkül, de a Dunától keletre az éjszaka képződő köd és rétegfelhőzet tartósabban is megmaradhat. A déli szél a Dunántúlon megélénkül, sőt a nyugati megyékben meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.