Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szárazföldünk északi és nyugati területén ciklonok és frontjaik alakítják az időjárást. Hatására arrafelé gyakran erősen felhős az ég, és főként a frontok mentén többfelé esik az eső, záporeső, a Skandináv-félsziget középső és északi tájain havazik. Ezzel szemben a déli, délkeleti vidékeken anticiklon helyezkedik el - idézi az OMSZ előrejelzését az MTI.

A magasnyomás területén változóan vagy gyengén felhős az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadékról nem érkezik jelentés. Kedd estig északnyugat felől a Kárpát-medencén hidegfront vonul át, vonulását többfelé csapadék, erős vagy viharos szél kíséri, és több fokkal gyengül a nappali felmelegedés.

Ez várható kedd estig

Az ország északi felén megvastagszik a felhőzet, és helyenként eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. Éjszaka mindenütt erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé valószínű eső, zápor, keleten eleinte még zivatar is lehet, majd hajnalban az Északi-középhegységben és a dunántúli hegyvidéken átmenetileg havas eső, hó is előfordulhat.

Kedden reggeltől északnyugat felől fokozatosan felszakadozik a felhőzet, és lassan megszűnik a tartós csapadék, és délután már csak néhol alakulhat ki záporeső.

Hétfőn a délnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik, zivatar környezetében viharossá fokozódik, majd eleinte az Észak-Dunántúlon, később másutt is északnyugatira, északira fordul a szél, és helyenként viharos széllökések is lesznek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 9 és 13 fok között valószínű.