Így bukhat mindent, ha jön végrehajtó

A kilakoltatások csak akkor jelennek meg a sajtóban, ha csetepaté alakul ki a lakók és a jogvédők, illetve a végrehajtók között, miközben csendben szörnyű történetek zajlanak.
Komócsin Sándor, 2018. május 16. szerda, 09:44
Fotó: Pixabay

Kilakoltatott emberek történeteiről ír a Népszava. Egy gyerekét egyedül nevelő nő 15 éve vett fel mindössze hárommillió forint hitelt, amelynek 26 ezer forintos törlesztőrészletét 48 ezer forintos közmunkásbérből kellett volna törlesztenie.

Hiába tudta le a futamidő több mint felét, a tartozása csak nőtt. Most albérletben él, feketén dolgozik, mert ha lenne bére, vonnák belőle a maradék tartozását. Az élete kilátástalan.

Egy férfinek a devizahitele szállt el: a 20 ezres törlesztő néhány év alatt 60 ezer lett és a tartozás nem csökkent, hanem csak nőtt. Eljött a pont, amikor feladta. Elindult a végrehajtás, de az biztos, hogy a házát nem adja másnak. Az üzente a végrehajtónak, hogy páncélban jöjjön hozzá, ha jót akar magának. Legrosszabb esetben gázolajjal körbelocsolja a házát, hogy senki ne akarja megvenni. Készül az ostromra.

A fotó forrása: Pixabay

HOZZÁSZÓLÁSOK