Így kezdi az őszt a Fidesz

Elnökségi üléssel, majd egy több napos sárvári frakcióüléssel kezdi meg az őszi munkát a Fidesz. Ezeken a többi között a választási törvényről dönthet a párt vezetése.
Inforádió, 2012. augusztus 24. péntek, 13:34
Fotó: Napi.hu

Információink szerint szeptember 3-án egy elnökségi ülés is megelőzi a Fidesz szerdától hétvégéig tartó, kihelyezett, sárvári frakcióülését. A tanácskozások egyik témája várhatóan az előzetes választási regisztráció lehet. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter az Aréna című műsorban erről azt mondta, hogy a leglényegesebb kérdésekről a politikai döntést a Fidesz elnöksége és a Fidesz-KDNP szeptemberi frakcióülése hozza majd meg. Számos nyílt és éles vita fog folyni - tette hozzá.

A regisztráció mellett azonban számos egyéb kérdés is napirendre kerülhet. Az Országgyűlés őszi ülésszaka a rákövetkező héten kezdődik. A kormány törvényalkotási programjában szeptemberre a többi között a jövő évi költségvetés részletszabályozása, az útdíj, valamint a földgázár-szabályozás, továbbá az anyakönyvi eljárások és a személyi igazolványok kiadásának egyszerűsítése szerepel.

Októberben az ingatlan-nyilvántartás egyszerűsítéséről és a postai liberalizációról, novemberben az új polgári törvénykönyvről és a - már említett - új választási törvényről, decemberben pedig a versenytörvény módosításáról, a rendőrség vagyon-felderítő egységének kialakításáról és az állami ménesekről szóló törvényről dönthet az Országgyűlés.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

justice, 2012.08.24 15:16

Az elvtársak pedig Öszödön 2006-ban ugyebár!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Drazsen, 2012.08.24 14:27

"kihelyezett, sárvári frakcióülését" Gondolom az 5 csillagos Spirit Hotelben fognják lopni a napot, amelynek a tulajdonosa Bálitffy Gábor ügyvéd által gründolt off-shore cég. Ez a Bálintffy meg a Hír-Tv tulajdonosa volt a kezdetekkor, veje meg az a Pocsay Alex, aki a Hír-Tv indította.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html