Így küzd Komárom az elöregedés ellen

Fiatalokat költöztetne húsz felújított bérlakásába a komáromi önkormányzat, a beruházásra mintegy 200 millió forintot fordítanak uniós támogatásból - közölte a polgármesteri hivatal az MTI-vel.
Dzindzisz Sztefan, 2018. május 10. csütörtök, 07:45
Fotó: Napi.hu

A városháza tájékoztatása szerint a lakások felújításán túl komplex munkaerőpiaci kereslet-kínálati felmérést végeznek. Átfogó statisztikai adatokra és mélyinterjúkra alapozott kutatással határozzák meg azokat a hiányszakmákat, amelyeket kiemelten támogatnak a projekt során.

Az önkormányzat vállalta, hogy valamennyi ingatlant a célcsoportba tartozó fiatalok számára biztosítja. A lakhatási lehetőség igénybevételének feltétele, hogy a beköltöző lakásbérlőnek legyen foglalkoztatási jogviszonya és közösségi célú önkéntes tevékenységet végezzen Komáromban.

A lakásokat konyhai és egyéb elektronikai eszközökkel és bútorokkal is berendezik. (Generációváltási pánik tört ki a magyar milliárdosok között.)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2018.05.10 08:47

Érdekes ugye? A szlovák állam a népre költi az uniós pénzeket, a tetves nagyar politikus meg ellopja.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html