Így reagáltak Szijjártóék Obama szavaira

A magyar nép egy szabadságszerető nép, ezért nem viselné el szabadságának semmilyen korlátozását - olvasható a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) szűkszavú közleményében az amerikai elnök a magyar civil társadalom kormányzati korlátozásával kapcsolatban tett nyilatkozatáról.
Napi.hu, 2014. szeptember 24. szerda, 14:09
Fotó: Napi.hu

"Mi abból indulunk ki, hogy Magyarország és az Amerikai Egyesült Államok szövetségesek. Ugyanakkor az Amerikai Egyesült Államok elnökének magyar civil társadalom kormányzati korlátozására vonatkozó megjegyzéseinek nincsen ténybeli alapja. A magyar nép egy szabadságszerető nép, ezért nem viselné el szabadságának semmilyen korlátozását" - közölte a KKM Barack Obama amerikai elnök szavaira.

Mint arról lapunk is beszámolt, a Clinton Globális Kezdeményezés elnevezésű szervezet New York-i éves tanácskozásán, Obama Magyarországot is a civil társadalmat korlátozó országok között említette Oroszország, Kína, Venezuela, Azerbajdzsán és Egyiptom mellett. Az elnök a civil szervezetek globális amerikai támogatásának fokozását ígérte felszólalásában.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

olpmi, 2014.09.25 11:59

Az Oroszország elleni szankció jelenleg arról szól, hogy amire nem nagyon van szüksége az uniónak azt szankcionálják, de amire igen nagy a szükség azt elfogadják az oroszoktól!

Egy kicsit " nagyon" átlátszó dolog amit csinálnak!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

troppauerhumer, 2014.09.25 11:08

@Fricibacsi2:
Kis Tibor a fércbukos kis békemenetes birka :))))?Csak két dolog biztos: a világegyetem és az emberi butaság. A világegyetemben nem vagyok olyan biztos.? A. Einstein ?A pont ott kezdődik, hogy a fütyiszhívő mindig szerette a segget. Legyen az külföldi vagy belföldi... pont 2. Ha valaki jobb vagy okosabb, vagy van véleménye, esetleg még el is mondja, az eleve hülye vagy rossz... pont 3. Annyira megtanult félni eme birkamenetes szekta nép, hogy a vezérnek irtó egyszerű dolga van ezzel meg azzal riogatni a birkáit hajrá magyarok bánccsák a magyart:)))))))).. hajrá önállóan gondolkodni akaró és képes emberek.:)))))
https://www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
A Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell! Az nem Andrassew Iván ,hanem Dési János desij@nepszava.hu:DDDDD
"Alapjaiban változott meg az Orbán seggnyalási piac az elmúlt négy évben. A korábban megbízhatónak tartott seggnyalási technikák elavultak, az addig decentralizált piac centralizált lett. A piac szereplői mindebből két dolgot észlelnek: egyrészt azt, hogy képtelenek már diverzifikálni az erőforrásaikat, másrészt azt, hogy amíg korábban sokfelé lehetett kis seggeket nyalni, addig mára egy helyen van az összes nyalható segg. Miközben a seggnyalók száma nem változott."
/Dezső András/))))))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

troppauerhumer, 2014.09.25 11:06

Azzal,hogy Obama beszólt Magyarországnak nem avatkozott a belügyeinkbe épp, csak közölte, hogy szerinte nálunk szívatják a kormányfüggetlen civileket (felsorolt még pár államot, nem kerültünk menő klubba), és hogy neki ez nem tetszik. Meg hogy szerinte ez "nemzetbiztonsági kockázat". Mármint az amerikai nemzeté.
Nem, nem azért vagyunk veszélyben, mert a "nemzetbiztonsági kockázat" után jönnek a Tomahawk rakéták. Ez most másról szól, különben is, mint azt megtudhattuk Szijjártó soxoros milliomos külgazdasági és külügyminiszter "úrtól", szövetségesek vagyunk, egyébként sincs semmi alapja Obama szavainak, nincs itt semmi látnivaló,oszoljanak népek ,szavazzanak a haza megmentőjére az élő isten Viktorra!...a nagy jótevőre.
Voltak ennek előjelei, de persze mindenre lehet legyinteni, ahogy erre is most. Amikor először európai, aztán amerikai konzervatív (!) lapok szerkesztőségi cikkben kutyázták Orbán "illiberális"ténykedését. Persze, nyilván a libsibolsik íratták a cikkeket, legyintettek a FideSSfanok meg persze a FideSS is, és megyünk tovább az orbáni úton.
A magyarok többsége is látja és tudja, hogy ma, Magyarországon látszat demokrácia van. A hangjukat nem felemelő emberek, a megfélemlítésben, munkahely elvesztésének tükrében nem hangoztatják a hangjukat. Mindenki látja, aki a hatalom ellen van, az Orbán ellen van. Mikor szállta meg pl. Mészáros, Közgép, CBA, De az egész oligarchia vállalkozását? Egy CBA dolgozó felemeli a hangját? Nem ! Holnap az utcán lenne, 47-ezer forintból és egy kecskével.
Teljesen igazat kell adnom Clintonnak ls Obamának is. Tényleg az említett országok színvonalán állunk. Amit még kifelejtett Obama az, hogy legyen bármilyen nemes ügy, amit egy alapítvány fel akar karolni, állami pénz csak akkor jut rá, ha FideSS haver vagy. Ezért tegyük hozzá azt, hogy nálunk még maffiakormány van és a FideSS valamint KDNP-d tagjai bűntársak .
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matura, 2014.09.25 08:55

Orbánból kiverték a természetes félelemérzést, minden arrajáró oroszlán bajszát ráncigálja, kihasználva a trianoni traumát, beoltotta a fiatalságot is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Blama, 2014.09.25 08:13

@Cefre: A gázimportra is kiterjedt már a szankciók köre?
Ezt nem tudtam.
Hazánk nem importál orosz gázt?
Ha igen, akkor Hazánk Vezetője is bohóc?
El nem tudom képzelni, hogy Ön, akinek bülbül szavait naponta isszuk, mint a legcsodálatosabb nedűt, ilyesmit gondolhatna...

Vagy Ön csak pofázik? Pofázik bele a levegőbe? Kiadja aljas indulatait?
Igen.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html