Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap késő estére feloszlanak a gomolyfelhők, és derült vagy gyengén felhős lesz az ég. Csapadék nem várható. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A késő esti 13, 19 fokról hajnalra 9, 15 fokig hűl le a levegő.

Hétfőn napos időre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel. Az ország északi felében néhány helyen záporeső, egy-egy zivatar is kialakulhat. A nyugati, délnyugati szél olykor megélénkül, zivatar környezetében átmeneti szélerősödés előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 29 fok között várható.

Kedden gomolyfelhős, napos idő várható. Északkeleten, északon szórványosan fordulhat elő zápor, zivatar. A délnyugati szél megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok körül alakul.

Szerdán a többórás napsütés mellett az ország északi felén erőteljes nappali gomolyfelhő-képződés várható, az északi megyékben helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. A délnyugati szél megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között valószínű. Szerdára az OMSZ elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki hőség miatt Pest és Fejér megyékre, valamint a Dél-Alföld és a Dél-Dunántúl egész területére. Errefelé a napi középhőmérséklet 25 fok felett valószínű.

Csütörtökön erőteljes nappali gomolyfelhő-képződés várható a több-kevesebb napsütés mellett, és több helyen kell záporra, zivatarra számítani. A déli, majd az északnyugatira forduló szél megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 29 és 35 fok között várható, de északnyugaton kissé hűvösebb is lehet.

Pénteken gomolyfelhős, napos idő várható helyenként záporral, egy-egy zivatarral. Az északnyugati szél megélénkül, időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

Szombaton kevés gomolyfelhő mellett sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.