Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szakasz a fejlesztési munkálatok miatt bevezetett korlátozások feloldásáig használható ingyenesen.

Az M0-ás autóút déli szektorán, az 51-es főút és az M6-os autópálya közötti szakaszán található hidakat felújítják, az M1-es autópálya felé vezető oldalt pedig ezzel egy időben beton burkolatúra építik át. A technológiája megköveteli, hogy az érintett pályaoldalt teljes egészében a kivitelezés idejére szakaszosan lezárják - idézi a közleményt az MTI.

Az elmúlt hetekben a közútkezelő kiépítette azokat a forgalomtereléseket, amelyek lehetővé teszik, hogy a felújítások mellett 2x2 sávon haladhasson a forgalom.

A munkálatok miatt keddtől nem lehet kihajtani az M1-es felé vezető oldalról az M6-os autópályára és Nagytétény, Budatétény felé. Az erre közlekedők a 6-os számú főúti csomópontban hagyhatják el az autóutat és a 6-os számú főúton keresztül érhetik el úti céljukat.

Továbbá az M5-ös autópálya felé vezető oldalról nem lehet majd a 6-os főútra balra kanyarodni Érd, Pécs felé. Az erre közlekedőknek az autóútról korábban kell lehajtaniuk és az M6-os autópályán közlekedhetnek, amelynek az M0 autóúttól Érd észak csomópontig tartó szakasza díjmentesen vehető igénybe.

Az M0-ás autóút munkaterületei mellett többnyire 60 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben, amire az autóút felett található változtatható jelzésképű táblákon is felhívják a figyelmet.

Célszerű még indulás előtt tájékozódni az aktuális forgalmi helyzetről az Útinformnál telefonon, vagy a társaság honlapján.