Ingyen pénz kazáncserére - fontos infó jött!

A pályázat újraindítása előtt 12 órával jeleznek majd, hogy senki se maradhasson le a lehetőségről.
Napi.hu, 2014. október 22. szerda, 13:45

Mint azt korábban megírtuk, túl sokan akartak egyszerre belépni a regisztrációs oldalra, így az összeesett. A pályázati oldalon megjelent új közlemény szerint a pályázatok beadása jelenleg szünetel, a "probléma megoldásán kollégáink megfeszített erőkkel dolgoznak, elhárítását követően a pályázatok beadása ismételten lehetségessé válik."

Ugyanakkor azt ígérik, annak érdekében, hogy senki se maradhasson le a lehetőségről, minimum 12 órával előre jelzik, hogy a pályázatok benyújtása mikortól válik lehetségessé.

A lehetőségről bővebben

A szaktárca szeptember 22-én az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) alprogramot. A pályázat keretében a lakóingatlanok szén-dioxid-kibocsátásának csökkentését eredményező energiahatékonysági beruházásokat támogatnak. Az e célok megvalósításához rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint. (Összefoglaló cikkünk a pályázatról ide kattintva érhető el.)

A pályázatokat benyújtani - elektronikus úton - 2014. október 22-én, 0:00 órától lehetett. Mint az NFM írta korábban, a pályázati iránti nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint a pályázatok zavartalan, problémamentes benyújtása érdekében, a tárca régiónként eltérő beadási határidőket jelölt meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

unortodox, 2014.10.22 13:47

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html