Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Elvileg éjféltől lehetne pályázni új kazánra, de éjjel mindössze fél óráig lehetett kísérletezni, utána az alábbi szöveg jelent meg az oldalon: "Az "Otthon Melege Program Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) Alprogram pályázat"-ra a várakozásokat felülmúló érdeklődésből adódóan informatikai túlterheltség jelentkezett. A pályázatok beadása jelenleg szünetel. A probléma megoldásán kollégáink megfeszített erőkkel dolgoznak, elhárítását követően a pályázatok beadása ismételten lehetségessé válik. Amennyiben sikertelen volt a pályázata benyújtása, úgy a beadássokkal kapcsolatos új információkat leghamarabb 22-én délelőtt 10 órakor találhat a pályázati portálon."

Egyelőre azonban nincs új információ az oldalon.

A lehetőségről bővebben

A szaktárca szeptember 22-én az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) alprogramot. A pályázat keretében a lakóingatlanok szén-dioxid-kibocsátásának csökkentését eredményező energiahatékonysági beruházásokat támogatnak. Az e célok megvalósításához rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint. (Összefoglaló cikkünk a pályázatról ide kattintva érhető el.)

A pályázatokat benyújtani - elektronikus úton - 2014. október 22-én, 0:00 órától lehetett. Mint az NFM írta korábban, a pályázati iránti nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint a pályázatok zavartalan, problémamentes benyújtása érdekében, a tárca régiónként eltérő beadási határidőket jelölt meg.