Ingyen pénz kazánra - itt a rossz hír

Túl sokan akartak belépni a regisztrációs oldalra, így a rendszer alig fél óra alatt összeomlott – írja a hvg.hu.
Napi.hu, 2014. október 22. szerda, 10:14

Elvileg éjféltől lehetne pályázni új kazánra, de éjjel mindössze fél óráig lehetett kísérletezni, utána az alábbi szöveg jelent meg az oldalon: "Az "Otthon Melege Program Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) Alprogram pályázat"-ra a várakozásokat felülmúló érdeklődésből adódóan informatikai túlterheltség jelentkezett. A pályázatok beadása jelenleg szünetel. A probléma megoldásán kollégáink megfeszített erőkkel dolgoznak, elhárítását követően a pályázatok beadása ismételten lehetségessé válik. Amennyiben sikertelen volt a pályázata benyújtása, úgy a beadássokkal kapcsolatos új információkat leghamarabb 22-én délelőtt 10 órakor találhat a pályázati portálon."

Egyelőre azonban nincs új információ az oldalon.

A lehetőségről bővebben

A szaktárca szeptember 22-én az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) alprogramot. A pályázat keretében a lakóingatlanok szén-dioxid-kibocsátásának csökkentését eredményező energiahatékonysági beruházásokat támogatnak. Az e célok megvalósításához rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint. (Összefoglaló cikkünk a pályázatról ide kattintva érhető el.)

A pályázatokat benyújtani - elektronikus úton - 2014. október 22-én, 0:00 órától lehetett. Mint az NFM írta korábban, a pályázati iránti nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint a pályázatok zavartalan, problémamentes benyújtása érdekében, a tárca régiónként eltérő beadási határidőket jelölt meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kovi1970, 2014.10.22 15:21

Bazmeg!

Most komolyan, lehet ennél többet ehhez hozzáfűzni?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html