Ingyenessé válnak a fizetős strandok a Balatonnál - mutatjuk a listát

Az ősz első napjától, szeptember elsejétől több balatoni strandon már nem szednek belépőt, s bár saját felelősségre, de ingyen élvezhetjük a magyar tengert - írja a csodalatosbalaton.hu.
Szabó Zsuzsanna, 2018. szeptember 1. szombat, 14:28
Fotó: Napi.hu

Szeptember közepéig bezárják pénztárukat a balatoni strandok, sőt, néhány település a strand kapuját is. A balatoni strandok túlnyomó többsége azonban a zárás után is látogatható, az idő függvényében a szolgáltatók is nyitva tartanak, azaz van esély még egy lángosos-fürdős hétvégére a Balatonnál, s mindezt belépőjegy nélkül - hívja fel a figyelmet a csodalatosbalaton.hu.

Fontos kiemelni azonban, hogy a sétányként, illetve fürdőhelyként még használható, de már bezárt strandon néhol a mosdókat is lezárják, megszűnik a vízimentők jelenléte, valamint nem működik egyéb kényelmi szolgáltatás, mint például az értékmegőrző sem.

Az ingyenessé váló strandok listáját itt találja.

Képünk forrása: Napi.hu/Szász Péter

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Elhetetlen, 2018.09.01 19:40

@rotaryfun: Igen, ez már a Kánaán, bár egy stand vízpartján sétálni még mindig nem sok. Nem tudom, melyik részeket ismered, de pl. Kenese üdülőtelepen van egy viccesen Parti Sétánynak nevezett utca, amiről egy helyen tudsz lemenni a vízig, de csak a pár négyzetméteres stégre, amiről a lépcsők a vízbe mennek. És ez csak rosszabb lesz. Még pár luxus magánkikötő, amit, ugye védeni kell, pár luxus ingatlan, és a kevésbé pénzes rétegnek marad a képek nézegetése. Ja, meg ez, hogy ősszel már megnézheti közelről is a vizet.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

rotaryfun, 2018.09.01 17:29

Ez ám a kánaán ! Ingyen lehet sétálni a Balaton parton :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html