Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökre virradó éjszaka az ország túlnyomó részén borongós, párás, helyenként ködös idő várható néhol zúzmarával. A ködös tájakon hószállingózás, esetleg ónos szitálás előfordulhat. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz, mindössze a Fertő-tó környékén kísérhetik élénk, esetleg erős lökések a déli, délkeleti szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -7 fok között alakul, de a hófödte tájakon ennél hidegebb is lehet.

Csütörtökön az ország nagy részén borongós, párás, helyenként ködös idő várható, a magasabban fekvő helyek mellett nagyobb eséllyel a délkeleti vidékeken lehetnek hosszabb-rövidebb napos időszakok. Néhol hószállingózás, esetleg ónos szitálás előfordulhat. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz, mindössze a Fertő-tó környékén kísérhetik élénk, esetleg erős lökések a déli, délkeleti szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -7 fok között alakul, de a hófödte tájakon ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire +1 és -4 fok között várható, de a naposabb vidékeken ennél jóval magasabb értékeket is mérhetnek.

Pénteken az ország túlnyomó részén borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, inkább csak délutánól délen szakadozhat fel a felhőzet. Elszórtan alakul ki ónos szitálás, hószállingózás. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire +1 és -4 fok között várható - írják a meteorológusok.