Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökre virradó éjjel az ország nyugati harmadán valószínű a legkevesebb felhő, másutt közepesen és erősen felhős körzetek egyaránt lesznek. Nagyobb eséllyel a Dunától keletre, főként az éjszaka első felében alakulhat ki zápor, zivatar. Az északkeleti szelet az északkeleti megyékben élénk széllökések is kísérhetik, zivatarok környezetében pedig átmeneti szélerősödés várható. Hajnalra 8 és 16 fok közé csökken a hőmérséklet.

Csütörtökön a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett az ország legnagyobb részén több órára kisüt a nap, erőteljesebb gomolyfelhő-képződés a Dunántúlon várható. Elsősorban a Dunántúlon és az Alföldön valószínű zápor, zivatar, nagyobb számban nyugaton, és egy-egy hevesebb zivatar is lehet. Északkeleten a legkisebb a csapadék esélye. A keleti szél északkeleten helyenként megerősödik. Zivatarok környezetében pedig átmenetileg viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 16 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 25 és 28 fok között várható.

Pénteken a többórás napsütés mellett erősen és gyengébben felhős időszakok váltakoznak. Szórványosan - az Alföldön a kisebb eséllyel - várható zápor, zivatar. A Nyugat-Dunántúlon az északi szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. Másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak zivatarok környezetében lehet szélerősödés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén 24 és 29 fok között várható, a Nyugat-Dunántúlon lesz ennél egy-két fokkal hűvösebb. (Nagyon meleg volt az április.)

Szombaton a sok napsütés mellett erősebben gomolyfelhős időszakok is lesznek, szórványosan - északkeleten kisebb eséllyel - alakul ki zápor, zivatar. A Dunántúlon mérsékelt marad a változó irányú légmozgás, másutt az északkeleti, keleti szél helyenként megélénkül, illetve zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható.

Vasárnap az ország északkeleti harmadán többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, másutt a többórás napsütés mellett erősebben felhős időszakok is lesznek. Északkeleten legfeljebb néhol, másutt szórványosan várható zápor, zivatar. A keleties szelet élénk, néhol erős lökések kísérik, illetve zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű.

A kép forrása: Napi.hu.