Ismét külföldre megy Orbán

Londonba látogat szerdán Orbán Viktor kormányfő, és tárgyal mások mellett David Cameron brit miniszterelnökkel - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.
MTI, 2013. október 7. hétfő, 15:25
Fotó: Napi.hu

Tájékoztatásuk szerint Orbán Viktor szerda délelőtt előadást tart a hagyományos európai értékek jövőbeni szerepéről a Chatham House-ban.

A kormányfő délután megbeszélést folytat David Cameronnal a Downing Street-i miniszterelnöki hivatalban.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Kotkodus, 2013.10.09 17:26

@Handzsairto: ez már gyanús, hogy te ilyen pontosan átlátod a helyzetet... szerintem te náci szabadkőműves vagy!

egyébként mióta lehet netezni az idegosztályon? amikor engem zártak be oda utoljára, még nem lehetett...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

newyork12, 2013.10.09 10:10

@Handzsairto: Mar regen nem olvastam ilyen "melytartalmu" irast. Megnyugvassal es orommel olvastam, hogy hemzsegnek a szabadkomuvesek Mo-n. Megiscsak dicseretremelto orszag. Na szegeny szent gyorgy ennyi munkat keptelen lesz elvegezni. Hi, hi, hi, ha, ha.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

hunnland, 2013.10.08 20:29

@newyork12: Tanulj ,érvelj !! Jakubinusok...,bolsevikok...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Handzsairto, 2013.10.08 19:51

@newyork12: "Mi van mar a szabadkomuvesekkel is problemad van? " - Nem csak neki van problémája velük, hanem minden épeszű embernek problémája van a rohadt féreg rejtőzködő népirtó parazita hüllőkkel!
Takarodjatok vissza a Holdatokra!
"Tudom, hogy a katolikus egyhaz mint az ordog cimborait probalta bemutatni de semmi sincs tavolabb a valosagtol."
- Dehogynem! Vaticán igazat mondott rólatok, mert a papok tudják jól kik vagytok hüllők. A papság mindenről tud a gyóntatás miatt. Ha a pápa figyelmezetetett a nyavadt, szabadkőműves ördögökre, akkor az azt jelenti, hogy ideje elbánni veletek!
" Igen nehez kozzejuk bejutni mert csak nagyon okosokat vesznek be." - Ugyan már! Csupa szarjankó a tagságuk. Olyan csőcselék amit ők maguk fognak kiirtani, mert a saját vesztüket okozza.
" Igy peldaul az agyatlan fidesznyikek 99.99%-nak semmi eselye sem lenne a felvetelre. "
- Sajnos már régen befurakodtak a kezdetek óta az agyatlan Zsideszbe is.
Ezért nem hazafi párt a zsidesz (sosem volt nemzeti párt) hanem álmagyar magyaráruló párt a zsidesz. Ez a rezsicsökkentő duma is csak kamu, mert ha lenne ilyen, akkor nem kamu 10% -al csökkentenék, hanem egyből 75%-al vágnák a gázárat, mert a magyarölő komcsi piócák nagyon felverték a gáz árát.
A zsidesz csak választási fogásnak kamuból megkaparja a gázárak tetejét. Mindent csak így kamuból részben old meg.
Egy jó nemzeti párt, vagyis egy rendes náci - mert a náci azt jelenti hazafi - párt az adna gázárvágást ezeknek az ormányos hüllő piócáknak!
Egy jó magyar náci párt az hazazavarná a nagytőkés szabadkőműves hulladékokat, és zsarnok gázárdézsmáló metélteket cionista őseikhez visszahajtaná....és nem csak kamuból mondogatná, hanem már régen államosította volna az összes gáztársaságot egy jó náci párt!
De ti komcsi-zsidesznyikok csak egymást szapuljátok, hogy reklámozzátok egymást, miközben ugyanaz a banda vagytok a zsidesznyik Orbánnal.
Így ezzel a kamucivakodással biztosítjátok egymásnak az ingyenreklámot.
De okosabb magyar nem veszi be a hazugságaitokat és egy jó náci-nemzeti pártra szavaz, amelyik kiebrudal bennetteket az első hónapban vissza a cionkibucaitokba, aljas hazug magyarellenes magyarölő metélt hüllő megszállók!
Jól mondja az egyház!
Elő a sárkányölővel, elő az ősi keresztes kardokkal, és elő a sárkányölő Szent György utódaival!
Visszahajtani benneteket a kénköves pokol aljára, a bolygó alagútjain keresztül lehajtani benneteket a földkéregbe aljas hazug hüllő férgek! Húzzatok vissza a pokolba ahonnan előbujtatok!
"Nemtudom van-e ma Mo-n szabadkomuves."
- Na ne hazudj ekkorát!
Hemzseg tőletek az egész magyar politikai és gazdasági élet. Onnan lehet benneteket felismerni, hogy úgy hazudtok, hogy amikor kérdeztek akkor is hazudtok, és minden éppen fordítva van, mint amit éppen mondani szoktatok.
Az ördögökről ugyanis köztudott, hogy fordítva beszélnek, mindig hazudnak. pl. Ha kék az ég akkor az egy metélthüllő cion szabadkőműves szájából így hangzik: Piros ma az égbolt.

A másik ismertetőtök, hogy a annyira szerettek hazudni, hogy a legnyilvánvalóbb dolgokról is ellenkezőjét hazudjátok. Aki ért ördögül az tudja, hogy éppen fordítva van, mint amit éppen hazudtok. Vagyis a pápa nagyon jól és igazat beszélt rólatok piócák.
"Pedig mar gondolkoztam azon, hogy az ingatlanok aresese miatt az egyik ingatlanomat egyszeruen szabadkomuveseknek ajandekoznam pedig en nem vagyok az."
- Már rég tudom, hogy te is közülük való vagy, te emberellenes hüllő!
Sárkányölő Szent György átka törje le a hazugul gépelő ujjaidat, hogy sokáig fájjonak a ujjperceid amikortól ujjidegzsábát kapsz hazug!

Ami pedig a szabadkőműves ganaj bandátok jóságát illeti.
Ők azok akik első ünnepükkor csecsemőket szoktak
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

newyork12, 2013.10.08 17:14

@hunnland: Tipikus fidesznyik alaptalan szoszatyarkodas: levegobe beszelni, nagy szamokkal bizonyitas nelkul dobalozni na es a regmultba. De te szerencsetlen tegnap a MAI Londonrol beszeltel mint szabadkomuves kozpontrol. Miert kanyarodtal el? Mivel art a mai London a kis periferias, jelentektelen Mo-nak? Ja sokan nemszeretik a kis diktator szarhazi cigany vezeredet?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html