Ismét lesz Infotér

Harmadik alkalommal rendezi meg az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) az Infotér konferenciát - közölték a szervezők.
MTI, 2012. október 31. szerda, 16:58
Fotó: Napi.hu

A november 8-9. között Balatonfüreden tartandó seregszemle alkalmával a közigazgatás különböző területeiről, a civil szférából, a kutatás-fejlesztési területről, valamint az üzleti - fejlesztői, beszállítói és szolgáltatói - szektorokból érkezőknek lesz módjuk megvitatni a kormányzati infokommunikációs stratégiával és az egész ágazattal kapcsolatos kérdéseket.

A közlemény szerint a többéves múltra visszatekintő rendezvény növekvő jelentőségét jól példázza az egyre fokozódó érdeklődés: míg 2010-ben hétszázan kísérték figyelemmel az előadásokat és panelbeszélgetéseket, addig tavaly elérte az ezret a megjelentek száma. Idén 750 főben maximalizálják a résztvevők számát, aminek célja a rendezvény exkluzivitásának biztosítása.

A konferencia kiemelt szakterületei lesznek az egészségügyet, a közlekedést és az energetikát, a készenléti szerveket érintő informatikai beruházások, különös tekintettel az uniós források minél hatékonyabb felhasználására.

Hasonlóan a korábbi évekhez most is az előadók között lesznek a vezető távközlési szolgáltatók és informatikai fejlesztők, és a kormányt képviselő miniszterek és államtitkárok mellett több százan érkeznek a közigazgatás különböző területeiről is.

HOZZÁSZÓLÁSOK