Itt a döntés: épülhet az új autópálya Magyarországon

Közel 200 millió eurót (mintegy 64 milliárd forintot) biztosít az Európai Unió a kohéziós forrásokból a Berettyóújfalu és Debrecen közötti M35 autópálya-szakasz építésére - jelentették be pénteken Brüsszelben.
Dzindzisz Sztefan, 2018. augusztus 3. péntek, 13:30
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az Európai Bizottság tájékoztatása szerint a tervezett fejlesztés nyomán egyebek mellett Debrecenből is elérhetővé válik a Budapesttől a román határig húzódó M4-es autópálya, amelynek kiépítéséhez májusban 265 millió euró (nagyjából 82 milliárd forint) finanszírozást hagyott jóvá az EU.

"Az Európai Unió által finanszírozott projekt lehetővé teszi a térség lakosai számára a gyorsabb és biztonságosabb közlekedést, illetve a gyorsabb áruszállítást, így új gazdasági és növekedési lehetőségeket teremt" - közölte Corina Cretu regionális politikáért felelős uniós biztos. (Új csoda várja majd a Horvátországba utazókat.)

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2018.08.04 12:34

Állítsuk meg Brüsszelt !

Ezek a szemét gyarmatosítók már megint akarnak egy autópálya építést fizetni. Rohadt gyarmatosító banda.....
Gyerünk Viktor ! Állj a sarkadra ! Mert ezek nem hagyják abba maguktól.
Visszaküldeni az összes ingyen pénzt a rohadt gyarmatosítóknak ! Fujj, de mennyire utálom én ezeket a piszok elnyomókat !

Fegyverbe magyarok ! Ezt nem tűrhetjük !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html