Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Vas és Zala megyében szombaton több mint 30 milliméter csapadék hullhat, ezért adták ki a narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést. A várható sok eső miatt Győr-Moson-Sopron, Somogy és Veszprém megye esetében citromsárga, vagyis elsőfokú a figyelmeztetés.

Ezzel együtt hét további - Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg - megyére a tartós sűrű köd miatt adtak ki figyelmeztetést.

A meteorológiai szolgálat azt írta, szombatra virradó éjjel főként keleten lehet nagyobb területen tartós, sűrű köd, majd nappal megszűnik. A nyugati, délnyugati megyékben vasárnap késő estig összességében nagyjából 15-35 milliméter eső hullhat, kisebb körzetekben ennél több is lehet - tették hozzá.

Az előrejelzés szerint szombaton többfelé megélénkül, főleg a Dunántúlon meg is erősödik szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 3 és 8 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között várható, délkeleten lesz a melegebb.

Ezt követően a hét végéig folytatódik a borús, esős idő. Hétfőtől már télies időjárás várható, hózápor is lehetséges.