Szombaton főként északkeleten, esetleg az északnyugati határnál néhol zápor, egy-egy zivatar kialakulhat. Reggelig többnyire mérsékelt marad a légmozgás, vasárnap megélénkül, északkeleten helyenként meg is erősödik a délnyugati szél.

Vasárnap a gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, de északkeleten, keleten erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés. Néhol zápor, egy-egy zivatar kialakulhat.

A legalacsonyabb szombat éjszakai hőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 25 és 30 fok között alakul.

Hétfőn észak felől megnövekszik a felhőzet, de nem lesz teljesen zárt. A legtöbb napsütés délen a nap első felében várható. Északon több helyen, már a reggeli óráktól, délen elszórtan, és inkább délután várható zápor, néhol zivatar is kialakulhat. Az északkeleti szél helyenként megélénkül, szélerősödés csak zivatarok környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 23 és 28, délen 28 és 30 fok között alakul.