Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken a Dunántúlon kevés felhő, napos idő várható, keleten eleinte felhős lesz az ég, de délután ott is szakadozik a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. Keleten eleinte még többfelé, majd egyre kevesebb helyen várható zápor, néhol zivatar. Kezdetben a délnyugati szél megélénkül, a Dunántúl nyugati, északnyugati felén megerősödik, zivatarok környezetében pedig viharos széllökések is lehetnek, majd mérséklődik a szél. A hőmérséklet délután 18 és 24, késő este 13 és 18 fok között valószínű.

Szombatra virradó éjszaka az ország legnagyobb részén kiderül az ég, és keleten is megszűnik a csapadék. Hajnalra az Alföldön és az Északi-középhegység térségében ködfoltok képződhetnek. Általában gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A késő esti 13, 18 fokról hajnalra 5 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. A keleti, északkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható. (Ijesztően gyorsan melegszik az Északi-sark.)

Vasárnap fátyolfelhők mellett szűrt napsütésre számíthatunk, majd délután délnyugaton, nyugaton megvastagszik a felhőzet, és elsősorban ott helyenként eső, zápor is valószínű, egy-egy zivatar sem kizárt. A keleti, délkeleti szelet többfelé élénk, a Szeged-Győr sávban erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között várható.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.