Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Péntek estétől szombat reggelig általában derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék már nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A késő esti 20 és 27 fokról a hajnali órákra 12 és 18 fok közé hűl le a levegő. (Csütörtökre virradóra megdőlt a hidegrekord)

Szombaton az ország nagy részén túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, de főként az Északi-középhegység térségében több lesz a gomolyfelhő, és ott egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül, zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 35 fok között alakul.

Vasárnap gomolyfelhős, napos idő várható. Délutántól az északi megyékben helyenként lehet zápor, zivatar, délen csak elvétve eshet. A nyugati szél gyenge vagy mérsékelt marad, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 36 fok között alakul - írja az OMSZ.