Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök estétől a Dunántúl nyugati felén sok lesz a gomolyfelhő, ott szórványosan számíthatunk záporra, zivatarra. Másutt többnyire gyengén vagy közepesen felhős, csapadékmentes idő várható. Kezdetben gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, majd az éjszaka második felében a Dunántúlon a szél északira fordul és megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között valószínű, de néhol ennél kissé hűvösebb is lehet - írja az OMSZ az előrejelzésében.

Pénteken délelőtt a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett több órára kisüt a nap. Szórványosan, legkisebb eséllyel a délkeleti országrészben számíthatunk záporra, zivatarra, néhol felhőszakadásra. Az északi szél a Dunántúlon időnként megélénkül, zivatarok környezetében átmeneti szélerősödés lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között alakul, de néhol ennél hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 24 és 29 fok között valószínű, de a nyugati határvidéken pár fokkal alacsonyabb értékek is előfordulhatnak.

Szombaton a sok napsütés mellett erősebben gomolyfelhős időszakok is lesznek, szórványosan - északkeleten kisebb eséllyel - alakul ki zápor, zivatar. A Dunántúlon mérsékelt marad a változó irányú légmozgás, másutt az északkeleti szél helyenként megerősödik, illetve zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között várható.

Vasárnap az ország északkeleti harmadán többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, másutt a többórás napsütés mellett erősebben felhős időszakok is lesznek. Északkeleten legfeljebb néhol, másutt szórványosan várható zápor, zivatar. A keleti, északkeleti szelet élénk, néhol erős lökések kísérik, illetve zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű.

Csütörtökön a nagyobb tavaink vízhőmérséklete fürdésre alkalmas: a Balaton 22, a Velencei-tó 23, a Tisza-tó 20 fokos.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.