Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Péntek hajnalban csökken a felhőzet, de az északnyugati, nyugati megyékben erősen felhős tájak is lesznek, ott néhol zápor, zivatar is kialakulhat. A többnyire mérsékelt északi, északkeleti szél az Alföldön időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19 Celsius-fok között valószínű.

Napközben a fátyolfelhők mellett a Dunántúlon több, másutt kevesebb gomolyfelhő várható, de emellett több órás napsütésre lehet számítani. A Dunántúl északi felén, valamint az északi határvidéken néhol zápor, zivatar is előfordulhat. A többnyire mérsékelt északkeleti szelet az Alföldön kísérhetik időnként élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között valószínű.

Szombaton változó vastagságú magasszintű felhőzet szűri a napsütést, emellett többnyire kevés, nyugaton több gomolyfelhő is képződik. A Dunántúl nyugati, délnyugati felén helyenként zápor, zivatar valószínű. A keleti, északkeleti szél többfelé élénk lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 33 fok között alakul.

Vasárnap nagyrészt napos időre számíthatunk fátyol- és gomolyfelhőkkel. Helyenként (nyugaton és északon nagyobb eséllyel) zápor, zivatar előfordulhat. A keleties szelet néhol élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 34 fok között várható - olvasható a friss prognózisban.