Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Zivatarveszély miatt Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére másodfokú, Budapestre, Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Vas, Veszprém és Zala megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

A hidegfront hatására szerda reggelig az északi határvidéken néhol, szerdán napközben főleg az északi megyékben elszórtan alakulhatnak ki zivatarok, amelyeket jégeső, illetve viharos széllökés kísérhet. Az északkeleti tájakon heves - nagyobb méretű jéggel, illetve károkozó (90 kilométer/órásnál is erősebb) széllökésekkel járó - zivatarok is kialakulhatnak. Az esti órákra fokozatosan megszűnnek a zivatarok - idézi az előrejelzést az MTI.

A fővárosban, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna megyében hőség miatt is kiadták az elsőfokú figyelmeztetést.

Szerdán főként a déli tájakon haladhatja meg a napi középhőmérséklet a 25 Celsius-fokot. A minimumhőmérséklet 15-21, a maximumhőmérséklet 27-34 fok között alakul.