Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn túlnyomóan napos idő várható, elsősorban az Alföldön és az Északi-középhegység térségében lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, ott elszórtan számíthatunk záporra, zivatarra. Délkeleten lokálisan több csapadék is lehullhat. A szél megélénkül, zivatarok környezetében viharossá is fokozódhat. A hőmérséklet délután 23 és 27 fok között alakul. Késő estére 14 és 18 fokig csökken a hőmérséklet.

A déli óráktól egészen kedd reggelig elsősorban az ország délkeleti, keleti harmadán (esetleg felén) számíthatunk zivatarokra, amelyeket viharos széllökés (>60 km/h), lokálisan jelentős csapadék (15-25 mm, egy-két helyen > 25 mm), és kisebb szemű jégeső kísérhet.

Kedden a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett több-kevesebb napsütés várható. Többfelé alakul ki zápor, zivatar. A délkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Kedden már összességében több helyen, délután nagyobb számban inkább a Dunántúlon alakulhatnak ki zivatarok, amelyekhez kapcsolódva elsősorban felhőszakadás (kis területen > 25-30 mm csapadék) és viharos széllökések (> 60 km/h), kisebb eséllyel nagyobb szemű jég társulhat. Az OMSZ honlapján országosan elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki.