Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombat reggel főként keleten lesz kezdetben felhősebb az ég, másutt általában gyengén felhős vagy derült idő várató - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Elsősorban a Dunántúlon pára-, illetve ködfoltok is előfordulhatnak. Keleten lehet már csak helyenként jelentéktelen csapadék, de reggelre mindenütt megszűnik a csapadék. Az északi, északnyugati szél olykor megélénkülhet. A késő esti 12, 15 fokról hajnalra 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet. (És mi van a szálló porral?)

Délelőttre általában felhős égképre és néhány órás napsütésre számíthatunk, több napos óra a dunántúli megyékben lehet. Napközben számottevő csapadék nem lesz, de estétől az északi, északkeleti megyékben gyenge eső, zápor már előfordulhat. Az északi, északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk széllökések, sőt a Bakonyban és a Zemplénben meg is erősödhet a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fok közelében valószínű.

Vasárnap nyugaton változóan, keleten többnyire erősen felhős lesz az ég, keleten szórványosan, másutt helyenként kisebb eső, zápor lehet. Az északi szél nagy területen megerősödik, amely néhol hordhatja a port látásromlást okozva. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között várható.

Hétfőn napos időre számíthatunk délen több, másutt kevesebb gomolyfelhővel. Eleinte délen néhol kisebb eső még lehet, majd csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között várható.

Kedden északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, szórványosan várható eső, zápor. A nyugati, északnyugati szelet az északi országrészben erős, néhol viharos lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.