Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök délután többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, eleinte több helyen valószínű eső, zápor, az Alföldön helyenként zivatar, majd estefelé már csak néhol lehet csapadék. Az északi szél nagy területen lesz erős, a Dunántúlon néhol és a Zempléni-hegység térségében viharos is lehet. A hőmérséklet délután 17 és 26 fok között alakul. Késő estére 16 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Péntekre virradó éjszaka általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, de már lehetnek átmeneti felszakadozások. Néhol fordulhat elő eső, zápor, északkeleten esetleg egy-egy zivatar. Az északi szél nagy területen élénk, helyenként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18 fok között várható.

Pénteken többnyire erősen felhős idő várható, majd egyre inkább szakadozottabbá válik a felhőzet. A keleti, délkeleti megyékben helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Az északi szél több helyen lesz erős, a Zemplénben viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között várható. (Jelentős károk voltak a vihar miatt.)

Csütörtök délutáni előrejelzés

Szombaton változó mennyiségű és vastagságú felhőzet lesz felettünk, emellett hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisüt a nap. A déli óráktól több helyen valószínű zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél helyenként megerősödik, zivatar idején viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között várható.

Vasárnap napos és erősen felhős időszakok váltakoznak, összességében több helyen valószínű zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél helyenként megerősödik, zivatar idején viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

A kép forrása: Napi.hu/Szász Péter.