Az előző hetekben kapták meg a nyugdíjasok a kormány legújabb kiadványát, a Jókor című reklámújságot. A lapot kiadó Magyar Államkincstár (MÁK) a Magyar Hang közérdekű adatigénylésére közölte: a kiadványok csomagolására, a postai feladás előkészítésére és a kézbesítésre példányonként 110,77 forintot fizetnek.

Ez azt jelenti, hogy a 2,13 millió példányban kinyomtatott Jókor első számának postázása 235 940 100 forintba került az államkincstárnak - írja a 168óra.

A nyugdíjak és más állami járulékok kifizetéséért felelős MÁK válaszából az derül ki, hogy a lap tartalmát nem is az államkincstár állítja elő, az csak a kiadója és megszemélyesítője a Jókornak, amelyet a Rogán-minisztérium rendelt meg tőle. Az olvasóknak a kapcsolattartás miatt kitölteni javasolt űrlapot a kabinetirodának kell elküldeniük.

A Jókor című állami kiadványban interjúk olvashatók többek között Trokán Péter színművésszel, Szandival, Kásás Zoltán vízilabdaedzővel, illetve Monspart Saroltával és férjével, a televíziós Feledy Péterrel.