Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfő estétől északkeleten is megvastagszik a felhőzet, és országszerte borult időre számíthatunk, hajnalban délnyugaton lehet néhol már kevesebb a felhő. Többfelé várható eső, zápor, néhol - nagyobb eséllyel a Dél-Alföldön - zivatar is kialakulhat. Késő estére 13 és 17 fok közé hűl le a levegő. Az ország északi felén a szél élénkül meg, zivatarban átmenetileg viharos széllökésekre is számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul.

Kedden délnyugat felől átmenetileg többfelé felszakadozik a felhőzet és csak később borul be ismét elsősorban délen és keleten az ég. Kezdetben főként az ország északkeleti harmadán, majd elszórtan, estefelé újra több helyen valószínű eső, zápor, főként északkeleten zivatar. A szél élénk, néhol erős, zivatarban átmenetileg viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között várható.

Az OMSZ keddre hét megyére: Észak-Magyarország és az Észak-Alföld egészére, valamint Békés megyére figyelmeztető előrejelzést adott ki heves zivatar miatt.

Szerdán nyugaton változóan felhős lesz az ég, keleten eleinte többnyire erősen felhős idő várható, majd ott is szakadozik, csökken a felhőzet. Többfelé valószínű eső, zápor, keleten néhol zivatar. A délnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.