Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombaton sokfelé lesz erősen felhős, borult lehet az ég, naposabb időszakokra délen számíthatunk. Az esti órákban többfelé, leginkább az északi és a dunántúli tájakon válhat nyirkossá, ködössé a levegő. Délután 3-11 fokos tartományban alakulhat a csúcshőmérséklet.  Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a ködös helyeken alakulhat ki szitálás, ónos szitálás.

Vasárnap a köd feloszlása után közepesen és erősen felhős időszakok és területek váltakoznak. Csapadék nem valószínű. Reggelig többnyire mérsékelt marad a légmozgás, majd napközben északon, északkeleten és a Dunántúl északi tájain megélénkül a nyugati, délnyugati szél, melyet néhol akár erős lökések is kísérhetnek. Hajnalban csak helyenként fordulhat elő gyenge fagy - írja az Időkép. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3 fok között várható, a legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 4 és 10 fok között alakul - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből.

Jön a tavasz

Hétfőn kora tavaszias idővel indul a hét, enyhe hajnalra ébredhetünk az Időkép szerint. Ez azt jelenti, hogy több helyen 4-5 fok körül alakulhat a legalacsonyabb hőmérséklet, fagyra nem kell számítani. Napközben túlnyomóan napos, többfelé szeles időben kora tavaszra jellemző csúcshőmérsékleteket, 9-14 fokot mérhetünk majd az országban. A sok napsütés mellett keleten az időnként megnövekvő felhőzetből kisebb eső, egy-egy jelentéktelen zápor már előfordulhat a nap folyamán - áll az Időkép prognózisában.

Kedden enyhe, szeles időre van kilátás. Napközben többnyire napsütéses idő várható, de helyenként megnövekedhet a felhőzet, melyből egy-egy zápor is előfordulhat. A nyugatias szél többfelé megerősödhet, helyenként viharossá is fokozódhat. Hajnalban a szeles északi, északnyugati területeken akár 6-7 fokos minimumok is előfordulhatnak, a szélcsendesebb tájakon pedig 0-5 fok valószínű. Délután 7-13 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Arról, hogy a tél mikor térhet vissza, itt olvashat.

Képünk forrása: Pixabay.com