Jutalomfalatot adhat Budapest az autósoknak és újabb nagy favágási hullám jöhet

A Fővárosi Közgyűlés a héten dönthet a szmogriadó szabályainak megváltoztatásáról, minek a robogósok nem fognak örülni, ugyanis az ő járműveiket is leállítanák a vészhelyzet idejére. Újabb hatalmas fakivágási akció indulhat.
Komócsin Sándor, 2017. június 12. hétfő, 09:06
Fotó: Napi.hu

A Fővárosi Közgyűlés e heti ülésén a Bálna eladása és más ügyek mellett dönthet a szmogriadóra vonatkozó rendelet megváltoztatásáról - derült ki a Magyar Idők cikkéből. Az egyik lehetséges módosítás szerint a riasztás alatt az autójuk és motorjaik letételére kötelezett tulajdonosok ingyen használhatnák a tömegközlekedést.

A szabály szerint a forgalmi engedély felmutatásával annyian utazhatnának a tömegközlekedési járműveken, ahány személy szállítására az autójukat-motorjukat vizsgáztatták. A picike motorral hajtott robogók használatát szintén megtiltatnák a szmogriadók idejére.

A testület előtt fekszik a Jobbik javaslata, amely szerint 2025-ig kivágnák az összes kanadai nyárfát, amely május és június között "vattázásával" megkeseríti az allergiások életét. Nem kevés ilyen fa van a fővárosban.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Rodent, 2017.06.12 11:04

@reszeloaladar: "A testület előtt fekszik a Jobbik javaslata, amely szerint 2025-ig kivágnák az összes kanadai nyárfát"

"A liberális favágó nem pusztítja a környezetet."

Eddig amikor libsiztetek vegig azt hittem, hogy a baloldalrol van szo, erre kiderul, hogy a Jobbikrol... igy mar sokkal erthetobb par korabbi libsizes :DD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

reszeloaladar, 2017.06.12 10:54

Nincs az az indok, amivel a fák kivágását meg lehet indokolni liberálisék szerint. Ittetve attól függ ki szeretné kivágni. A liberális favágó nem pusztítja a környezetet.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html