Kampányhírek - összefoglaló

Magas részvételt remél a mai országgyűlési választáson Orbán Viktor miniszterelnök. A Fidesz elnöke, miután leadta szavazatát azt mondta: ez erőteljesebb kormányzati munkát tesz lehetővé.
Inforádió, 2014. április 6. vasárnap, 16:40
Fotó: Napi.hu

Orbán Viktor a HírTV-ben este arról beszélt: a jobboldali szavazóknak nem szabad megosztani a voksaikat, ezért arra kérte őket, hogy mindkét szavazatukkal a kormánypártokat támogassák.

Választásra buzdított Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője a Fidesz-KDNP eredményváró központja, a budapesti Bálna előtt. A politikus úgy vélte: nyugodtan zajlik az országgyűlési választás, bár vannak rendkívüli események, ezek száma kevesebb, mint a legutóbbi szavazáson.

Szintén nagyobb választási részvételre buzdított a kormányváltás érdekében Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője. A volt kormányfő arra hívta fel a szavazók figyelmét, hogy a magas részvételi arány nagyobb esélyt jelen a kormányváltásra.

Az egész elmúlt 24 évet szeretné leváltani a Jobbik. Vona Gábor pártelnök vasárnap, a Jobbik eredményváró rendezvényén megismételte: pártja tisztességes, pozitív választási kampányt folytatott. Hozzátette: bízik abban, hogy a Jobbik este meglepetést okoz, és eléri a kormányváltást.

Ha van erős LMP, akkor nem lesz kétharmad az Országgyűlésben - mondta a párt társelnöke. Schiffer András az InfoRádióban úgy fogalmazott: csak egy erős LMP lehet olyan hiteles és megbízható ellenzéke a következő kormánynak, amely felhívja a figyelmet a törvénytelenségekre.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

NemMutyiCsajjeee, 2014.04.06 18:16

??????????????????????

...E-ÖRÖ-E-BÓDOTTÁÁÁááá...wazzee...

...AGGODALOMRA SEMMI OK...wazz....

..HAMAROSAN KAPNAK 1-1 ÓRÁT... wazz...,

...hogy ÖSSZEPUTYERKÁZZANAK.....wazz..

BRU-HA-HAaaaaaaaaaaaaa

...merthogy..hát-AZER .. ELJÖTT...ELÉRKEZETT... VÉGRE !!..wazzeee

...a VÍZ....meg a TORONYÓRA IDEJE.....

...a VÍZ MÁR ÖZÖNLIK...!! wazz...

...a TORONYÓRA meg majd ÉJSZAKA ÜT !! wazz...
..ámde- Q...rva-NAGYOT..., hogy a FAL ADJA A MÁSIKAT......!!!..wzzzz

..aztán BALLAGNAK..MENETELNEK..CÖFÖGNEK...RÖFÖGNEK...BÖFÖGNEK...

..NYERGELNEK...éssss
meg-FÚJJÁK.... éss meg-SZÍVJÁK... és NEM KKICSIT...!! éss NEM CSAK A
KÜRTÖKET..!!...wazz....a
DISZNÓSZAROS-GUMICSIZMÁS-ELMEHÁBORODOTT-NEMZET-FOSZTOGATÓ-SZAJRÉKIRÁLY...
+ a CSICSKAPONDRÓ-RIZSAHADSEREG...... wazz...

..éss ISMÉT JÓT RÖHÖGÜNK

...BRU-HA-HAaaa....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html