Kampányplakátok: érdekes ajánlatot kaptak az ellenzéki pártok

Egy Mészáros Lőrinchez is köthető cég az egyetlen, amely felületet tudna nyújtani az ellenzéki pártok számára a kampányplakátjaik kihelyezésére - tudta meg a HírTV.
Szabó Zsuzsanna, 2018. február 10. szombat, 20:25
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Korábban megjelent sajtóhírek szerint a piacon nincs már szabad plakáthely a választásig. Most azonban az ellenzéki pártok kaptak egy ajánlatot egy médiaügynökségtől: hirdetésenként 40 ezer forintot kellene fizetniük, azt viszont az ajánlatból nem derül ki, hogy hová helyeznék ki a hirdetéseket, zsákutcában vagy forgalmas csomópontokba - olvasható a HírTV honlapján.

A HírTV szerint az ellenzéki pártoknak ajánlatot tevő társaság egy olyan cégcsoport része, amely egyik tagjának Mészáros Lőrinc a tulajdonosa, és ez az egyetlen cég, amely felületet tudna nyújtani a kampányplakátok számára. Azt viszont a hír szerint nem tudnák garantálni, hogy a plakátokat látható helyre is teszik.

A tévé által megkérdezett ellenzéki pártok emiatt nem biztos, hogy elfogadják az ajánlatot. (A Fidesz szórólapokkal védi a kerítést)

Képünk forrása: Napi.hu/Szabó Dániel

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

antitroll, 2018.02.11 11:59

Mint tudjuk Mészáros Lőrinc egy üzleti zseni, tehát ha ki akarjuk találni, mire gondolhat, ne hagyományos módon közelítsük meg a kérdést.
Egy sík felületnek két oldala van. Az én tippem, hogy a hirdetőtáblák hátoldalára keres vevőket! :-D
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html