Káosz jöhet a budapesti közlekedésben

Az autósok elbukják az alsó rakparton az egyik haladási sávot, a bringások félúton kereshetik köddé váló útjukat, a gyalogosok pedig verhetik az őket a Dunától elválasztó korlátot. A hvg.hu szerint ez marad a budapestieknek az úszó-világbajnokság után.
Szász Péter, 2017. február 7. kedd, 08:18
Fotó: Napi.hu

A lap szerint májusra készül el a Duna-parti sétány a Rákos-patak és a Margit híd vonala között. A projekt a Margitsziget csatornázásával és a Dráva és Népfürdő utca felújításával együtt a budapesti vizes világbajnokság fő helyszínének kijelölt Dagály uszoda munkálataihoz kapcsolódik.

A cél, hogy "közelebb vigyék" a folyópartot az emberekhez. A lap szerint azonban több probléma is akad:

  • korlátot építenek a sétálók és a folyó közé,
  • a part egyik felén lesz csak kerékpársáv, a másikon nem,
  • nem engednek a térkőhalmozásból, a kivágott fákat sem pótolják újakkal,
  • meghagyják a parkolósávot és hozzá a külön szervizutat is a folyóparton,
  • az autósok kevesebb sávban, lassabban haladhatnak.

Részletek a hvg.hu-n.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Rodent, 2017.02.07 09:56

@Winter: Nincs mi? Te tenyleg siman hulyet csinalsz magadbol, ha ez kell ahoz, hogy a hulye fideszt vedd. Legalabb neznel ra google maps -re, hogy mi van ott, mielott leirod az okorsegeidet.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Winter, 2017.02.07 09:30

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html